London-bucketlist


I mars fyllde jag 30 och fick i presenta av mina underbara svärföräldrar en resa till London. Om ett par veckor bär det av, så i dag tänker jag dela med mig av våran bucketlist. 

Hurudana är ni när ni reser? Själv gillar jag att planera min resa bra, mest för att undvika en massa onödigt yrande på plats (--> stress) samt för att få en så avslappnande resa som möjligt. Jag vet att det finns dem som gillar att ta allting mañana och bara improvisera, men det passar inte mig. Ett riktigt fullspäckat minutschema vill jag inte heller ha, så vi har samlat ihop några punkter vi absolut vill hinna med, men lämnat mycket tid för att utforska London i lugn och ro.


Utöver detta ska det klämmas in en massa god mat och kaffe. Hälften av vårt sällskap åker också på en flygplansuppvisning i Duxford, så den dagen tänker jag och svärmor shoppa och dricka kaffe.

Det är andra gången jag åker till London och för sambon blir det här femte resan. Men svärföräldrarna har aldrig varit utomlands, så vi har såklart plockat med Big Ben och hela köret. För min egen del kommer British Museum och mumierna att vara höjdpunkten, historienörd som jag är. Ser också fram emot marknaden på Portobello road och att få se Notting Hill live. Ni vet inte hur många gånger jag har sett filmen. Haha! Picknick i Hyde Park är såklart ett måste och jag hoppas att vi skulle hinna gå dit ett par gånger under resan. Det var min absoluta favoritplats förra gången jag var där. 

Har ni tips på förmånliga men bra matställen i London? Kanske något mysigt café ni kan rekommendera? Vi har egentligen bara bokat in en Sunday roast på hotellet så förslag tas tacksamt emot!

Kommentarer

Populära inlägg